Aangekomen in Gibraltar!
Door: zweikamelen
Blijf op de hoogte en volg Zwei
08 November 2010 | Spanje, Madrid
Zo, net aangekomen in Gibraltar, Spanje! De reis ging zeer voorspoedig, door onze fantastische bolide die zich zeer goed houdt. De eerste nacht hebben we gehouden in Orleans (F) na enkele rondes over de Periferique (onneembare ringweg rond Parijs...), waardoor we Parijs by night goed bestudeerd hebben. Na een goede nacht hadden we de vaart en zin er zo goed in dat we zijn doorgereden tot Cordoba (S), waar we om 5 uur ´s ochtends aankwamen... Dit was ver voorbij de eigenlijke overnachtingsplaats in Burgos, maar andere teams waren al geveld met pech, en omdat het bij ons zo lekker liep reden we maar door. Hierdoor hoefden we maandag nog maar een korte rit, en zijn we nu (15.00uur) in het hotel, en zeker van een overnachtingsplaats en boottickets voor morgen. Dan gaan we naar Marokko, en daar hebben we zin in!!
Leuke feitjes:
- de auto rijdt best zuinig (ca 1:10 bij 100 km/h
- de benzineprijzen worden steeds lager, en
- de temperaturen steeds hoger
- de koffiezetautomaat in de auto werkt prima!
- de cassettebandjes worden nu al grijsgedraaid met kneiters van hits uit de 80s & 90s
Groeten Egbert en Jasper
Leuke feitjes:
- de auto rijdt best zuinig (ca 1:10 bij 100 km/h
- de benzineprijzen worden steeds lager, en
- de temperaturen steeds hoger
- de koffiezetautomaat in de auto werkt prima!
Groeten Egbert en Jasper
08 November 2010 - 18:05
Simone:
Wat leuk om wat van jullie te horen! En wat ziet de wagen er toch skon oit! Op naar Marokko! Succes en geniet ervan!
X Simone -
08 November 2010 - 18:53
Paul En Jose:
Het gaat best snel naar Gibraltar super!! Die zwei kamelen hebben lak aan alle rij en rusttijden.
Dus Egbert en Jasper gas erop in die grote zandbak.
Succes !!!! -
08 November 2010 - 19:33
Wendy H. Uit N.:
Ola Zwei Kamelen!
Leuk leuk verhaaltje op jullie site, dat gaat heel relaxed en snel. En wat een superuitvinding van dat koffieapparaat; ik had zo meegekund :-P. Een goeie reis in Marokkko en kijk uit voor loslopende kamelen daar ;-).
Groetjes Wendy. -
08 November 2010 - 20:30
Tante Els Uit A-R:
Goed bezig jongens, zo doorgaan!!
Succes en veel plezier!!
08 November 2010 - 21:21
Joyce En Pienniemien:
He! Jullie zitten nu vast lekker aan het bier, geniet er maar van daar hebben ze er in Marokko minder van.
Leuke foto's; ook filmen he!
Heel veel succes en ik ontvang de smsjes wel!
x joyce -
14 November 2010 - 16:32
Mèm En Ton:
Jasper en Egbert.
Zo, wij zijn thuis en je begrijpt wel meteen naar de computer voor het laatste nieuws van jullie.
Het gaat tot nu toe goed, begrijpen we, hopen dan ook dat het zo blijft, want nu gaat het ervan komen. Wij zijn terug uit Cuba en konden daar niets van jullie volgen. Ik hoorde van de buurman dat de laatste reparaties goed zijn verlopen. Fijn jullie zo te mogen volgend, want je begrijpt wel, een "beetje zorgen"heb ik wel, zoals het voor een goede moeder betaamt.
Succes ermee verder en VOORZICHTIG natuurlijk, want er zijn een heleboel vrouwen die op een behouden thuiskomst wachten van jullie.
Egbert en Jasper. goe gedaan jochies tot nu toe!!!
26 November 2010 - 00:38
Mèm:
Hé, jongens, ik zoek ergens een bevestiging dat jullie in Dakar aangekomen zijn. Bewijs ????
En dan lekker vlug terug naar Nederland, zwarte Piet wacht jullie op want wie "goed" is krijgt lekkers.....
Tot ooit......!!!!!!!!!
mèm