We gaan!
Door: zweikamelen
Blijf op de hoogte en volg Zwei
05 November 2010 | Nederland, Amsterdam
We hebben inmiddels 2 interviews gegeven, een aan de Laarbeker (lokaal blaadje):
en een aan Omroep Brabant:
We willen iedereen heel erg bedanken voor de enthousiaste reacties, de sponsoring en alles, en houd ons in de gaten...
Houdoe
06 November 2010 - 11:23
Fleur:
Goede reis guys!
Ben benieuwd naar de stories.....
-x- Fleur -
06 November 2010 - 13:49
Auntie:
goeie reis en doe voorzichtig, we houden van ons vierde kind
auntie and uncle -
06 November 2010 - 22:15
Robert & Kiki:
Goede reis, geniet van de mooie lange reis maar wel voorzichtig aan!!!! Kunnen jullie niet even omrijden via der Schweiz? Zou gezellig zijn!! X, Robert en Kiek -
07 November 2010 - 21:28
Simone:
Whooee bijna in Madrid, dat schiet al lekker op! -
08 November 2010 - 09:40
Joyce:
He Egbert en Jasper!
Gaat goed en volgens mij maken jullie er een wedstrijd van als je nu al voorbij Cordoba bent!
Maak anders een tussenstop voor een leuke update!
x -
08 November 2010 - 14:34
Els:
Hey Egbert en Jasper,
Hele goede reis en veel plezier!!!!
We houden jullie in de gaten.....
11 November 2010 - 20:04
Henk Wijngaard:
Hallo, koningen van de weg.
Wat een schitterend avontuur, en mooie foto's!
In de ene hand de knuppel, in de andere hand het stuur. Aan z'n lippen hangt een sjekkie, sigaretten zijn te duur. Op het dashboard een kan koffie.....
Jullie maken het wel, vrienden!
Hou de stoffige kant boven! -
19 November 2010 - 10:52
Jeanne :
Je laat de kamelen maar daar, eentje mag wel voor je nieuwe huis, past wel in je tuin. -
23 November 2010 - 17:28
Fam Huijbers:
Jasper en Egbert, nu al een mooie prestatie , geniet ervan . Over 15 jaar is onze Transit wel aan een opknapbeurt toe en kunnen we hem verlengen. Nog veel plezier en veilige kilometers.